خواص عسل طبیعی و زردچوبه

بازدید: 1,394 بازدید

عسل به تنهایی یک ماده ی بسیار مغذی است و زرد چوبه گیاهی است بسیار با خاصیت و به همین دلیل خواص عسل طبیعی و زردچوبه با یکدیگر به درمان بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند از جمله خاصیت این ترکیب، سموم بدن را از بین می‌برد، موجب تقویت حافظه می‌شود و… .

 

خواص عسل طبیعی و زردچوبه

خواص عسل طبیعی و زردچوبه بسیار است. زردچوبه گیاهی علفی و چند ساله با گل‌های زرد و برگ‌های بزرگ از خانواده زنجبیل است. این گیاه که زعفران هندی نیز نامیده می‌شود، در جنوب آسیا مستقر است و از اینجا به کل جهان گسترش می‌یابد. اگرچه نام‌هایی مانند ریشه زعفران، پودر زردچوبه، رنگ زرد نیز در آن بکار برده می‌‌شود، اما این ادویه بیشتر به عنوان زردچوبه شناخته می‌شود که به لطف ماده‌ای به نام کورکومین که در داخل آن وجود دارد اثرات مثبت بسیار مهمی بر سلامتی دارد. در سال‌های اخیر، مصرف آن با افزایش محبوبیت و اثرات بسیاری بر سلامتی توسط جهان علمی، افزایش یافته است که روش‌های مصرف زیادی برای آن وجود دارد مانند خواص عسل طبیعی و زردچوبه و افزودن زردچوبه به وعده‌های غذایی، تهیه چای و مخلوط کردن آن با ماست به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن، محافظت در برابر بیماری‌ها و بهره مندی از تأثیرات مثبت آن بر بدن، همه افرادی که از پزشک خود تایید می‌گیرند می‌توانند به طور منظم زردچوبه را مصرف کنند.  

برای خرید عسل طبیعی کلیک کنید!

خواص عسل طبیعی و زردچوبه به گونه‌ای است که وقتی به صورت مخلوط طبیعی و با هم استفاده می‌شوند، بسیاری از مشکلات سلامتی را برطرف می‌کند. ریشه گیاه بخشی است که می‌تواند هم به عنوان طعم دهنده و هم برای مصارف دارویی استفاده شود و حاوی ترکیبات فعال است. علاوه بر خواص عسل طبیعی و زردچوبه، زردچوبه به دلیل داشتن رنگ نارنجی شدید، برخی از شرکت‌ها از زردچوبه به عنوان پایه‌ای برای ساخت رنگ‌های پارچه‌ای استفاده می‌کنند. با این حال، به دلیل مزایای آن برای سلامتی انسان، به عنوان ضد التهاب، مسکن و پیشگیری کننده طبیعی نیز استفاده می‌شود. به لطف دارا بودن مواد بالای فورومین و سایر مواد آنتی اکسیدانی، خواص عسل طبیعی و زردچوبه می‌تواند با انواع بیماری‌ها مبارزه کند و از بیماری‌ها قبل از بروز آن‌ها جلوگیری کند. قرن هاست که در تعدادی از روش های درمانی سنتی از زردچوبه استفاده می شود. در یکی از این روش‌ها، آن‌ها با عسل، یک ماده آلی، برای تقویت اثرات خود استفاده می‌شوند.  
خاصیت درمانی عسل و زردچوبه
خاصیت درمانی عسل و زردچوبه
  خواص عسل طبیعی و زردچوبه که به آن عسل طلایی نیز گفته می‌شود، یک داروی طبیعی با خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قدرتمند است که از قدرت دفاع بدن پشتیبانی می‌کند. همچنین به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی قدرتمند در نظر گرفته می‌شود. این مخلوط ویروس‌ها و باکتری‌های مختلفی را که باعث بیماری می‌شوند از بین می‌برد.  

5 آنتی بیوتیک طبیعی برتر و موارد استفاده از آن‌ها

مزیت آن نسبت به داروهای مصنوعی این است که هیچ اثر منفی روی فلور روده ایجاد نمی‌کند. در واقع، این ماده غذایی است که تعداد باکتری‌های سالم را در روده افزایش می‌دهد. حاوی مقادیر زیادی پلی فنل، ویتامین و مواد معدنی است. این دارو بیش از 150 مورد درمانی دارد، از جمله درمان بیماری‌های التهابی و انواع مختلف سرطان. در عین حال، به لطف ویتامین های C و E از آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد و وخامت ناشی از پیری زودرس جلوگیری می‌کند. در آیورودا، سیستم درمانی طبیعی هند، این داروی زردچوبه برای مقابله با مشکلات گوارشی و کبدی و بیماری‌های عفونی استفاده می‌شود. علاوه بر این، به دلیل خاصیت ضد التهابی بودن، اثبات شده است که در بیماران مبتلا به بیماری‌هایی مانند آرتروز و نقرس موثر است.

در ادامه به سایر مزایای عسل و زردچوبه اشاره می‌شود:

  • از مغز محافظت می‌کند و خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می‌دهد.
  • سموم را از بین می‌برد.
  • این اثرات منفی برخی از درمان‌های سرطان را کاهش می‌دهد.
  • علائم مربوط به آنفولانزا، سرماخوردگی و سایر بیماری‌های تنفسی را تسکین می‌دهد.
  • از عفونت ادراری جلوگیری می‌کند.
  • زخم اثنی عشر را تسکین می‌دهد.
  • کلسترول را کاهش می‌دهد.
  • توانایی بهبود سوخت و ساز چربی را دارد.
اگر هر یک از مشکلات سلامتی ذکر شده در بالا را دارید، ارزش آن را دارد که این “عسل طلایی” را برای حمایت از درمان و بهبود سریع درمان کنید. با این حال، مهم است که روشن شود این مواد باید 100٪ ارگانیک باشند تا از همه مزایای آن بهره‌مند شوند.  
ترکیب عسل با زنجبیل و زردچوبه
ترکیب عسل با زنجبیل و زردچوبه
 
مواد
4 قاشق غذاخوری عسل خالص (100 گرم) 1 قاشق غذاخوری زردچوبه (10 گرم)
طرز تهیه
چهار قاشق غذاخوری عسل خالص را با یک قاشق غذاخوری زردچوبه اضافه کرده و محصول را در یک ظرف شیشه ای کاملاً مهر و موم شده بریزید. قبل از استفاده هم بزنید تا مطمئن شوید مواد به خوبی مخلوط شده اند.
روش مصرف
به عنوان یک داروی پیشگیرانه در برابر بسیاری از بیماری‌ها، توصیه می‌کنیم هر روز 1 قاشق غذاخوری از این مخلوط را مصرف کنید. اگر سرما خورده اید، باید هر ساعت از نصف قاشق چای خوری در طول روز استفاده کنید. روز بعد، مقدار را نصف کرده و هر دو ساعت یکبار مصرف کنید. بسته به شرایط علائم، درمان حدود سه روز یا کمی بیشتر طول می‌کشد. مراقب باشید مخلوط را در دهان خود نگه دارید تا کاملا ذوب شود. اگر فکر می‌کنید خیلی شیرین است، می‌توانید آن را به یک لیوان آب گرم اضافه کرده و حل کنید. برای استفاده از آن برای مشکلات گوارشی، توصیه می‌کنیم قبل از هر وعده غذایی یک قاشق غذاخوری رقیق شده در آب مصرف کنید.  

چند نکته مهم

اگر از بیماری کیسه صفرا رنج می‌برید، از مصرف نسخه‌های زردچوبه خودداری کنید. اگر باردار یا شیرده هستید، قبل از استفاده از این محصول با پزشک مشورت کنید. زردچوبه می‌تواند از داروهای رقیق کننده‌ی خون جلوگیری کند. اگر از داروهایی برای سلامت قلب و گردش خون استفاده می‌کنید، با یک متخصص مشورت کنید. اگر قرار است شما به زودی مورد عمل جراحی قرار بگیرید، از مصرف این نسخه خودداری کنید.
دسته‌بندی عسل درمانی مقالات
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.